26 svar på ”Alla Bara Dör

 • Heartwarming and beautiful thoughs that give comfort in a difficult subject. Thank you

  • Yes, it is a difficult subject. Thank you for your kind reply.

 • Du berör alltid så djupt Sara. Som coach, med dina starka inlägg på instagram och nu i din blogg. Ämnen som berör och får en att tänka till och alltid med sådan värme.

  • Tack för dina alltid så värmande ord. Det är en ynnest att få arbeta med det som verkligen intresserar mig och kunna få göra min del.

 • Mycket tänkvärt och fint.

  • Tack Marie, vad fint att du tycker om mina tankar om ett svårt ämne.

 • Omg vad bra! Sådär tänker jag oxå tänka nu. Jag vill gärna ha tips på dem där meditationerna. Tack Sarah!

  • Vad roligt att du känner så! Så glad jag blir. Det finns verkligen en uppsjö av bra vägledda meditationer. Glenn Harrold har många fina. ”Chakra Awakening Meditation” exempelvis och Solfeggio Meditationerna.

 • att ”den här biten” skulle falla på plats, idag….var inte vad jag hade på min agenda när jag startade min espressomaskin i morse… tack Sarah❤️ Jag har ägnat mycket tid den senaste tiden åt vad jag tycker… Jag tror på människor som ”bränner”… som du gör.. tack för det du skrev om döden idag.
  P&V

  • Vegar, jag blir så rörd över dina ord. Tack så mycket för den hjärtliga responsen. Så glad jag blir att orden landade så rätt hos dig. Tusen tack!

 • Mycket tänkvärt

  • Ja det är verkligen inget lätt ämne MA. Jag är glad att det väcker tankar.

 • Jag läste denna text för några dagar sedan och den fastnade i mig så nu har jag läst den igen. Den är mycket fin och har fått mig att tänka till på många plan. Tack 🙏

  • Så fint att höra att den fann genklang i dig. Tack så väldigt mycket för att du delar med dig av det.

 • Nu vågade jag läsa inlägget efter att vi pratat. Tack bästa Sarah! Jag tror jag fått en annan syn på det här med livet och.. ja det som kommer sedan. Tack vare dig. Det känns faktiskt något lättare nu. Tack

  • Vi talade ju efter detta och jag fick uttrycka mitt tack för ditt varma inlägg. Jag skriver ett tack även här nu. Så glad att dessa tankar funnit en liten plats i dig.

 • Så j**la klockrent! Lillebror drog vidare efter en motorcykelolycka i våras o jag har varit helt jäkla under isen. Jag fick tips om den här texten och allt bara föll på plats direkt. Stort fett tack!!

  • Men så glad jag blir att dessa ord fann dig, som just nu behövde få läsa dem. Jag beklagar din stora sorg och saknad.

 • Tack Sarah – en sån fin text om ett svårt ämne att diskurser Din text skapar fina reflektioner och fina tankar om det oundvikliga. Tills dess seglar jag vidare – med glädje i både tanke och i själen mha din fina text . 🙏

  • Så fin reflektion. Det gör mig glad att texten resonerar gott i dig. Tack så väldigt mycket för de varma orden.

 • Att man skulle hinna bli 75 år innan man blev upplyst och omvänd. Vilket mirakel nu är jag totalt orädd. Tack för dina tankar.

  • Men så fantastiskt att höra, att orden landade så rätt hos dig. Tack för att du berättar det. Det värmer.

 • Tack vilken befriande text å det var som nåt föll på plats i mig. Ja blev som fridfull och trygg på samma gång tack!

  • Så underbart att höra Jenny. Precis så önskar jag att alla kunde få känna inför detta annars så svåra ämne för många. Lugn och harmoni.
   Tack för dina fina ord.

 • Tack älskade Sarah, säger en glad och nöjd far som inte är ett dugg rädd för att dö. Jag har ju fått ett långt och spännande liv. Ingenting kan ta slut utan att något annat tar vid.

  • Tack älskade pappa, den tryggheten har du och mamma fört vidare till mig och oss. Varje dag och stund ett äventyr, fullt av erfarenheter. Tacksam och lugn. Inför livet och döden. All kärlek till er/Sarah

Lämna ett svar